Om oss

VF Plåtslageri AB etablerades 1989 och togs två år senare över av Johnny Henriksson, som sedan dess varit ledare för verksamheten. Som flest har vi varit 35 anställda, men arbetar idag i mindre men mer specialiserad skala. Med över 40 års erfarenhet garanterar vi kvalitét i alla led och att du som kund ska bli riktigt nöjd.

VF Plåtslageri AB i Göteborg

VF Plåtslageri AB är ett komplett plåtslageri med lång erfarenhet, starka samarbeten och ett stort kontaktnät, som både jobbar mot privatpersoner och företag. Vare sig det gäller tillverkning av plåtdetaljer (till exempel hängrännor, stuprör, fönsterbleck, skorstenshuvar och ränndalar), taksäkerhet, takläggning eller produktion och montering av bandtäckning för plåttak, säkerställer vi alltid högsta kvalité för dig.

Med verkstad och kontor i Västra Frölunda, Göteborg är vi aldrig för långt bort till dig på västkusten.

plåttak

Vi hjälper dig med alla typer av plåtslagarjobb i Göteborg med omnejd. Vi gör även många jobb ute i skärgården, där vi har goda samarbeten med professionella byggare samt många återkommande, nöjda kunder.

För din trygghet har vi alla nödvändiga certifikat såsom ID06, heta arbetencertifikat, liftutbildning. Vi har även kollektivavtal och är kvalitetsgodkända av Villaägarna. Många av våra anställda har även certifikat till att jobba på plattformar!

 

Specialister på plåt